Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbeMészárosné Tóth Tímea
Nagyon jól éreztük magunkat a mindennel felszerelt lakókocsiban!Remélem,jövőre is ilyen csodálatos élményben lesz részünk!
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Mészáros család (Sárvár)
kedd 01 december 2015 - 00:04:51


SZ. M.
Kedves Ildikó!
Csodálatos 2 hetet töltöttem az Ön által kialakított lakókocsiban. Mindennel felszerelt, amit felül múlt az Ön kedvessége.
Ezt a szabad életet csak ajánlani tudom, tuti kikapcsolódást nyújtott, a televízió még az eszembe sem jutott, a telefonom lezárva, fantasztikus volt.
Másoknak is ajánlom!
vasárnap 02 augusztus 2015 - 16:13:53


Hermanné Hornyák Dia
Szia Ildikó!

Nagyon köszönjük, hogy 1 héten keresztül gondtalanul nálatok pihenhetünk. Első lakókocsis nyaralásunk, azt gondolom mindhárom család nevében írhatom, remekül sikerült. A kemping elhelyezkedése, a vizes blokkok higiéniája várakozáson felüli, a gyerekek szabadsága a kis "félszigeten" megfizethetetlen, Trogir hangulata pedig felejthetetlen volt. Nórát és Ivánt pedig-akik talán többet is nyújtottak, mint feladatuk lett volna - puszijuk, s kívánunk nekik szuper nyarat és kellemes vendégeket!Üdvözlettel:Dia, a Herman, Zatik és Varga család nevében...
szerda 22 július 2015 - 13:37:10


Állóné Mariann
Tavaly Rab idén Trogir mind két hely szuper volt.Rabon a lassan mélyülő part, a számos öböl a sok kegyló egyszóval minden ,Trogirban a csodálatos panoráma.a kemping rendezettsége kápráztatott el minket. Ildi és családja segítő kész mindenben. A lakókocsi felszereltsége maximálisan szuper. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom. Jövőre remélem Rabon találkozunk. :) :) :)

Üdv:Mariann
csütörtök 12 szeptember 2013 - 13:00:57


Viki
Vége a nyárnak... :(, de a Loparon töltött hétre, amit Ildikóék lakókocsijában töltöttünk szívesen gondolok vissza!!!!! Ismét nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek már szinte otthon érzik magukat a lakókocsiban, kempingben, mintha nem is nyaralni mennénk!!!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek Ildikóékat!!!! Megbízhatóak, készségesek, rugalmasak!!!! Ezúton is köszönöm nekik még egyszer!!! További jó munkát!!!
Jövőre találkozunk :) :) :)
szombat 31 augusztus 2013 - 08:13:16


Rabi Szilvia
Volt szerencsénk egy szuper hetet Loparon eltölteni. Nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére is, hogy az idő nem volt túl kegyes hozzánk, elég hideg volt az utolsó napokban. A lakókocsik teljesen felszereltek, szükségtelen bármit is vinni magunkkal, ha valami hiányunk akadt azt is pillanatok alatt pótolták (volt Ildikóék ismeretségi köréből egy "képviselő", aki készségesen segített, köszönjük neki is!). A camping is szuper minden megtalálható benne, szép és rendezett, a part pedig kisgyerekes családoknak a legkiválóbb. A vizesblokkok mindig tiszták és nem tapasztaltunk soha fennakadást. Ildikó nagyon készséges volt a foglalástól egészen az utazás pillanatáig...pedig én szegényt bombáztam kérdésekkel rendesen! Ezt a campinget és bérbeadót is csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Mi jövőre is visszamegyünk hozzájuk, ha tehetjük!
kedd 09 július 2013 - 10:17:23


Hirth Miklós
Nagyon szuper volt minden!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Köszönjük!
hétfő 17 június 2013 - 08:05:54


Viki és családja
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, korrekt és rugalmas bérbeadók. Ami a mai világban szerintem nagyon fontos!
( A lakókocsik jó helyen vannak a campingen belül, és maga a camping is szuper, család és baba barát.)
Bármiben szívesen segítenek, felvilágosítást adnak a campingről. Mi most már mondhatjuk magunkat törzsvendégnek, több éve itt nyaralunk. Már az idei hetünk is le van foglalva  !
Tavaly volt szerencsénk személyesen is találkozni Ildikóval és családjával. Nem csalódtam , nagyon közvetlen és kedves ő is és a családja is!
Szóval nyaralásra fel  Bátran béreljetek tőlük lakókocsit, és szuper nyaralásotok lesz !!!!!!
csütörtök 28 március 2013 - 11:01:51


 
footer