Vendégkönyv

Írás a vendégkönyvbeRabi Szilvia
Volt szerencsénk egy szuper hetet Loparon eltölteni. Nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére is, hogy az idő nem volt túl kegyes hozzánk, elég hideg volt az utolsó napokban. A lakókocsik teljesen felszereltek, szükségtelen bármit is vinni magunkkal, ha valami hiányunk akadt azt is pillanatok alatt pótolták (volt Ildikóék ismeretségi köréből egy "képviselő", aki készségesen segített, köszönjük neki is!). A camping is szuper minden megtalálható benne, szép és rendezett, a part pedig kisgyerekes családoknak a legkiválóbb. A vizesblokkok mindig tiszták és nem tapasztaltunk soha fennakadást. Ildikó nagyon készséges volt a foglalástól egészen az utazás pillanatáig...pedig én szegényt bombáztam kérdésekkel rendesen! Ezt a campinget és bérbeadót is csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Mi jövőre is visszamegyünk hozzájuk, ha tehetjük!
kedd 09 július 2013 - 10:17:23


Hirth Miklós
Nagyon szuper volt minden!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Köszönjük!
hétfő 17 június 2013 - 08:05:54


Viki és családja
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, korrekt és rugalmas bérbeadók. Ami a mai világban szerintem nagyon fontos!
( A lakókocsik jó helyen vannak a campingen belül, és maga a camping is szuper, család és baba barát.)
Bármiben szívesen segítenek, felvilágosítást adnak a campingről. Mi most már mondhatjuk magunkat törzsvendégnek, több éve itt nyaralunk. Már az idei hetünk is le van foglalva  !
Tavaly volt szerencsénk személyesen is találkozni Ildikóval és családjával. Nem csalódtam , nagyon közvetlen és kedves ő is és a családja is!
Szóval nyaralásra fel  Bátran béreljetek tőlük lakókocsit, és szuper nyaralásotok lesz !!!!!!
csütörtök 28 március 2013 - 11:01:51


 Oldal:  «1 2 3 4 5 6 7 8 9
footer