Főoldal


Kedves Vendégeink, köszöntjük Önöket oldalunkon! 
 
Cégünk telepített lakókocsik bérbeadásával foglalkozik Rab-szigeten Loparban a homokos tengerparton elterülő San Marino **** kempingben. 2020-ben 6 db lakókocsival várjuk Vendégeinket. 3-mat felújítottunk vendégeink örömére!
Collage.jpg 

     
                                                                                                                                    
csillag.pngBemutatkozunk: Családi vállalkozásunkat 2010-ben indítottuk, csatlakozva egy már működő céghez, majd 2012-ben önállósodtunk és létrehoztuk a Domini Tours d.o.o. horvát bejegyzésű kft-t, melynek székhelye az Eszék melletti Kopács. Horvát bejegyzésű kft-ként a kempingek közvetlenül velünk kötnek szerződést, utolérhetőek, leellenőrizhetőek vagyunk a horvát partnereink számára is. Jelenleg 6 lakókocsit üzemeltetünk, mely kocsikat évről évre karban tartjuk, hogy mindinkább Vendégeink kényelmét szolgálják. 2017-ben tulajdonosváltás történt, de a megváltozott tulajdonosok változatlan szeretettel és kedvességgel várják régi és új Vendégeiket!

A lakókocsik működtetésével kapcsolatos minden egyes munkafolyamatot pécsiek végzik, csapatunkat nagy összetartás és a kempingezés iránti végtelen szeretet jellemzi. Mindannyian szerelmesei vagyunk a horvát tengerpartnak, a csodás látnivalóknak, a mediterrán életstílusnak. Jöjjenek el és osztozzanak velünk örömeinkben!
Reméljük kellemesen tölti nyaralását nálunk!
Aki a honlapot szerkeszti, ápolja, gondozza:
 
Profil.jpg
András
Érdeklődni:
 

Domini Tours d.o.o.
31327 Bilje Kopačevo, Kis Ferenca 7.
OIB:HR99206049762 
Lévai György
Tel: +++